lørdag den 27. december 2008

Nye LO's

Det har stået meget stille på min blog de sidste par måneder, men det betyder nu ikke at jeg slet ikke scrapper mere. Jeg har bare ikke rigtig haft tid til at sidde og nusse foran computeren... Så jeg har desværre heller ikke rigtig fulgt med på de blogge, jeg plejer at følge. Håber at kunne rette op på det de kommende dage!

Her er 4 LO's jeg har lavet her mellem jul og nytår...

Jeg kunne ikke rigtig komme igang med dette LO. Papiret passede jo perfekt til billedet, så jeg VILLE bare bruge det, men inspirationen lod vente på sig... Men så kiggede jeg lige forbi Mariannes blog, og så kørte det bare derudad :)


Jeg havde lidt billeder til overs fra min yngste datters fødselsdag, så det blev til dette meget enkelte LO, udelukkende med karton, billeder og stickers.Dette LO er liftet fra et LO jeg fandt på www.scrapbook.com Har desværre ikke det direkte link.


Igen et lift fra www.scrapbook.com Det er vores nyeste kat, Cera.


5 kommentarer:

abc - http://abc.scrapcorner.dk/ sagde ...

godt du har fået gang i bloggen igen, Pia.... Og sikken nogle fine lo´s du har fået lavet, især er jeg vild med farverne på den med flyvemaskinen.....

sonja sagde ...

hvor er de skønne de Loer du har lavet.En skam du ikke kunne komme,vi havde det hyggeligt lavede ikke så meget det blev mere snak.

Betina Olesen sagde ...

Hejsa...

Ville lige kigge indenfor, og ønske dig og dine et rigtig glædeligt og lykkebringende nytår...

Fine LO'er.. godt du har fået lavet lidt ;-)

Hygge fra Betina

Mutte sagde ...

Jeg vil også lige ønske dig og dine et rigtigt godt Nytår. Tak for det gamle år, det har været hyggeligt at følge med på din blog i år. På gensyn i 2009

Engel sagde ...

Ville bare kigge forbi, og tabte helt pusten da jeg opdagede, at du havde kreeret hele 4 LO!!! i juledagene :o) Super flot arbejde... De er alle søde... min favorit er fødselsdagssiden - fordi den er farverig og rigtig børnefødselsdag på den gode måde :o)