lørdag den 27. november 2010

Julestue

En af mine bekendte har sammen med sin mor og sine to søstre lavet en julestue, som har åben hver lørdag og søndag (10-16) her op til jul. Hvis nogen skulle være nysgerrige og have lyst til at kigge forbi, så er det Sønder Hald Vej 21, 7840 Højslev. Jeg har været så heldig at få lov til at sælge nogle af mine ting deroppe, så det bliver spændende hvor meget, der bliver solgt.

Har været deroppe i dag og taget nogle billeder. Synes det er vildt hyggeligt deroppe, og jeg kunne bare gå deroppe i evigheder og bruge en formue på alle de flotte ting :)

Et par stemningsbilleder fra indgangen.....Kan bare ikke stå for den søde trold her på bænken :D
I et lille rum, som er lidt køligt, står dekorationerne. Der er masser af adventkranse og kalenderlys og andre flotte ting. Det er dem selv der laver dekorationer, og de går meget ind for genbrugsguld, og støtter de lokale genbrugsbutikker ved at købe potter til dekorationerne.

Min bekendtes mor laver disse flotte keramik figurer. De er støbt i en form og håndmalet. Jeg er vildt imponeret over alle detaljerne på dem! De er bare så livagtige.

Der er også en glaskunstner, der har ting til salg. Jeg elsker de her fugle!
Og her inde i selve butikken står mine kort og æsker mm :) Ser helt prof ud, når det sådan er stillet op :DDet var de billeder, jeg har valgt at vise i dag :) Lægger flere op i morgen, så indlæggene ikke bliver for lange.

2 kommentarer:

Bertram sagde ...

Skønne stemningsbilleder, det ser bare rigtig hyggeligt ud. Jeg håber du får solgt lidt.

Anne Thormose sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt og rigtig julet ud. Jeg elsker julemarkeder, men det er nok lige lidt for langt at køre for en fynbo som mig. ;o)