torsdag den 13. oktober 2011

Min London "smash"

Min mor har inviteret mig og mine to ældste piger en tur til London for at fejre hendes 60 års fødselsdag, og jeg skulle arrangere turen. Så jeg har været i gang med den store planlægning, og for at holde styr på det hele har jeg lavet denne notes bog lidt à la en smash bog.

Notesbogen er købt hos den lokale købmand :) Forsiden er pyntet meget simpelt, for at den skal kunne holde til at komme op og ned af tasken mange gange.


Jeg vil ikke kede jer med samtlige sider i bogen, men skriver lidt hen ad vejen hvilke emner der er. På indersiden af både for- og bagside har jeg sat en lille lomme til kort og andre ting, jeg får behov for. Måske også til at samle brochurer o.lign.

Jeg har selv delt bogen op i "faner" ved at klippe op i siden.

Første side er en pakkeliste, og de næste sider under "Bagage" indeholder en huskeseddel til ting, jeg skal ha købt, og ting jeg skal huske, fx de ting jeg skulle ha bestilt billetter til. Jeg har også skrevet bagagereglerne ned mht hvad man må ha med og hvor stor og hvor tung ens bagage må være.


De næste faner er én for hver dag. Første side for hver dag er en oversigt over hvad vi skal denne dag.


For hver punkt i rejsen har jeg skrevet de forskellige tidspunkter og hvilke særlige ting vi skal huske. Jeg har også sat tidsskemaer ind for de undergrundsbaner vi skal med.


Flere steder i bogen er sat små kort ind, så det fx er nemt at finde fra undergrundsbanen til hotellet mm. Og har brugt mylondonmap.com og googlemaps til at finde ud af hvilke spændende ting der ligger i nærheden, som måske er et besøg værd.


Her er fx vist hvor vi skal med bussen på rundtur og hvor den kører hen. På siden over Fortnum & Masons har jeg printet ud hvad der er på de forskellige etager, så vi ikke bruger tid på at få en hel etage igennem for bare at finde ud af, at der ikke var noget af interesse.Jeg har lavet en side for hver af de undergrundslinier vi skal bruge. Så er det nemt at finde ud af hvor vi skal stå af... håber jeg... ;)


Under fanen "Extra info" har jeg printet nogle sider som jeg tror kan blive nyttige. Fx her en oversigt over de etager vi gerne vil se i Harrods.


Jeg har også printet sider med historiske facts om nogle af de ting vi kommer om ved.


Og igen på bagsiden en lomme til små kort.

Alt i alt har jeg fanerne: Bagage, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Metro, Shopping, Extra info og dagbog.

Hvis I har idéer til hvad jeg ellers kunne ha med, så bare sig til :) Der er masser af plads at tage af.

7 kommentarer:

Iben sagde ...

Hvor fin en bog - super idé med sådan en planlægningsbog der så også kommer til at fungere som dagbog/scrapbog - den idé bliver lige gemt til anden anledning :-)

Jytte sagde ...

Lækker bog, du har gang i :)
Mine bøger ligger stille for tiden, men de kommer frem igen, det er helt sikkert..

Mio sagde ...

Super god ide, at lave sådan en bog,den skal i nok blive glad for : )
Håber det bliver en skøn tur, London er en dejlig by, men så mange gode oplevelser : )

Fru Brogaard sagde ...

Sikke da en lækker bog du der har lavet. Det er da en rigtig god idé, den idé må jeg lige huske på :)
Rigtig god tur.

Ragna sagde ...

Det er en rigtig skøn bog. Super ide at lave en smash sådan.

Dortesjs sagde ...

holda op mand sikken en fuldstændig planlagt tur, med bus og tog og fly og steder og tider py ha må havde taget tid at lave. dig ville jeg sørme godt på tur med.

Karina Beck sagde ...

Super ide!
Du må have en god søndag aften.