onsdag den 15. februar 2012

Naturfotos

Jeg var på fototur i Virksund den anden dag med min ældste søn, og vi var heldige :) Allerede da vi stod ud af bilen så vi dette rådyr.


Jeg har længe manglet nogle bedre fotos af sangsvaner, de plejer altid at være så langt væk, at man ikke kan fotografere dem ordentligt. Men efter 2 års forsøg, kom der nogle okay billeder i hus :)


Knopsvanerne stillede villigt op til fotografering som sædvanligt.


Og så var vi heldige at se Stor Skallesluger. De var langt væk og i modlys, så det blev desværre ikke de bedste fotos, men jeg er meget glad for dem alligevel.


Her lette skalleslugerhunnen, og hannen fulgte efter med det samme. De var nok blevet trætte af at blive fotograferet ;)


Fangede også denne lille vadefugl, som jeg ikke helt ved hvad er for en. Tror muligvis det er en ungfugl af sandløber, men hvis nogen har den korrekte artsbetegnelse, så må I gerne lige skrive det til mig :)

9 kommentarer:

Malene sagde ...

Hvor hyggeligt. Det er dejligt med noget frisk luft og nogle søde, fotogene dyr.

calmlund sagde ...

Flotte flotte billeder.

Annette / aka sagde ...

Sikke nogle smukke billeder.
Det ser vældig prof. ud.

Gitte sagde ...

Det er herligt, når det endelig lykkes med at få billedet i "kassen". Kender godt det med at skulle vente og prøve i lang tid.

mette v hvistendal sagde ...

Lækre billeder.det er virkeligt tilfredsstillende at fange så skønne motiver. Kan godt forstå du er glad for de billeder.
Klem

Freja sagde ...

Det er virkelig nogle rigtig fine billeder !

Dorit sagde ...

Hvis man er i tvivl om artsbestemmelse af dyr og planter, så bliv medlem på fugleognatur.dk - der sidder en masser nørder og ved alt om alt inden for de emner !!
Superflot billeder med de to svaner, der er nogle flotte linjer i det foto.

camilla sagde ...

kiggede lige forbi, er vild med billederne af svanerne. mvh. camillaholk.blogspot.com

ElskerRob sagde ...

Hej :D det er nogle rigtig flotte billeder, og de er rigtig godt taget, og det er sikkert også et godt kamera