tirsdag den 29. april 2008

Ninerne...

Så er der lidt nye billeder af mine kaninunger... De bliver bare så hurtigt store. Sukis kuld er 34 dage gamle på billederne. Den blå her ser ud til at være en hun. Jeg overvejer lidt om hun skal blive her eller sælges. Jeg vil rigtig gerne beholde en hununge efter Suki, men da Suki jo har et par år mere som avlskanin, så skulle der jo være rig mulighed for at beholde en næste år eller året efter.


Sukis japanerunge er en han, så han skal sælges. Jeg har ikke rigtig brug for en han med den afstamning. Han er ellers rigtig dejlig :) Jeg kan ikke rigtig bestemme mig for om han er sort/gul eller blå/gul japaner. Det er svært at sige, når han ikke har mere mørk tegning. Men under alle omstændigheder, så har han en god type og et fint temperament, så han vil blive en god kæle- eller avlskanin for en eller anden... Hvis nogen skulle være interesseret, så kan han reserveres mod betaling af halvdelen af købsprisen. Han koster 100,-


Andreas unger er også ved at blive store... De har godt nok fart på, når de fiser rundt i buret. De er 3 uger gamle nu, og vi er begyndt at tage dem ud dagligt til en kæletur. Andrea er heldigvis ikke så overbeskyttende for dem længere, som hun var, da de lå i reden.

De er ikke kønsbestemt endnu. Jeg plejer at vente med at kigge til 5 ugers alderen, for så er der større chance for at jeg rammer rigtig første gang ;) Men vi har allerede bestemt, hvem der skal blive her... Prisen for de to af Andreas unger, der skal sælges, er 100,- for hanner og 150,- for hunner.

Denne lille skønhed skal sælges....


Denne her bliver som min kommende avlskanin. Den har næsten perfekte hollænderaftegninger, og er ellers bare en skøn lille sag :)


Denne skal sælges... Sjovt så meget den minder om sin far Fluffy i aftegningerne :)


Den hollændertegnede japaner bliver her også. Den har Jennie valgt.


Den næste kanin, der er parret, har bygget rede i går. Men jeg er meget i tvivl om hun er drægtig. Hun har været til han 2 gange, og hvis hun er parret første gang, så passer det fint nok med at bygge rede nu. Men jeg så bare ikke nogen parring første gang... Så enten er hun i meget god tid med redebygningen (forventet nedkomst 11/5) eller også er hun falsk drægtig. Det må tiden vise.
Ellers sker der ikke så meget nyt på dyrefronten... Jeg har desværre en diamantdue, der er smuttet fra volieren. Den holder til i nærheden og vi har set den flere gange, så vi håber vi får mulighed for at fange den igen.

4 kommentarer:

maria sagde ...

nøøj hvor er de søde

Kamma D sagde ...

Gode billeder, ville ønske jeg have plads til en af dem...
De bare super dejlige og endnu mere dejlig i virkeligheden...

Anne Bente sagde ...

nåååå, hvor er de dog bare søde :)

marianne sagde ...

Hvor er de bare for nuser.....