torsdag den 8. maj 2008

Nye billeder af kaninungerne

Sukis unger er nu blevet 7 uger gamle, og er klar til at flytte hjemmefra om en uge. De er begge blevet store og flotte. Dejlig type og lækker pels :)

Den blå her er en hun, og hun koster 150,- Hun har dobbelt mankefaktor.Japaneren er en han, og han koster 100,- Han har også dobbelt mankefaktor.

Andreas unger er 4½ uge nu, så der er lige knap 4 uger til de kan flytte. De er endnu ikke kønsbestemt, men priserne ligger på 100,- for hanner og 150,- for hunner.
Unge 1 - hollændertegnet sort MM

Fra den anden side...


Unge 2 - hollændertegnet sort Mm med fuchspels. Jeg havde egentlig bestemt mig for at beholde denne unge, men det viser sig at den har fuchspels, og det har jeg ikke lyst til at avle videre på, fordi jeg ikke orker pelsplejen. Den er ellers bare rigtig fin, så det ærgrer mig en del. Men mon ikke nogen skulle ha lyst til at købe denne lille skønhed alligevel ;) Man skal bare være klar over at den kræver børstning ca. 1 gang i ugen.


Unge 2 fra den anden side...


Unge 3 - hollændertegnet sort Mm

Unge 3 fra den anden side...


Unge 4 - hollændertegnet japanertegnet sort/gul MM. Bliver her...

Unge 4 fra den anden side...

Hvis du skulle være interesseret i at købe en unge, så skriv til mig på pia_odgaard@hotmail.com
Der er flere oplysninger om ungerne og deres afstamning på min hjemmeside www.hobbydyrene.dk Den kan jeg dog desværre ikke opdatere for tiden.

2 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det er da uhygligt som de er dejlige de unger :) - en skam min datter stadig bor hjemme ellers havde hun nok købt hele "samlingen" GG

Carina sagde ...

Ihhh hvor er de bare dejlige !!! er helt forelsket i unge 2.