mandag den 7. juli 2008

Smart opbevaring

I dag har jeg været i XL byg og købt denne smarte opbevaringskasse. Den er jeg sikker på jeg bliver rigtig glad for til mine lidt større "småting". De helt små ting vil nok rasle for meget rundt i den, men dem har jeg også nogle andre kasser til. Det smarte ved denne kasse er også at der er håndtag på, så den er nem at tage med.


Her er det nogen af mine båndrester, der er kommet i. Det giver noget bedre overblik end mit tidligere "system" *host host* ;) Det bestod nemlig bare i en klodskasse med båndsalat.Her er det mine skum bogstaver. Det har irriteret mig meget at de lå blandet sammen i en stor bøtte før. Det tog længere tid at finde de bogstaver, man skulle bruge, end rent faktisk at lave LO'et. Det slipper jeg for nu :)


Lidt flere bogstaver og bånd...

Den sidste kasse har jeg ikke besluttet til hvad der skal bruges til endnu... Jeg skal lige prøve mig frem om der måske kan være lidt blomster i, så jeg ikke skal ha 6-7 forskellige bøtter med blomster med, når jeg er til crops.

4 kommentarer:

Gusle sagde ...

Ej hvor ser det bare godt ud ... sikke en orden ... måske jeg lige skulle suse omkring en XL byg :o)

Sarah sagde ...

Jeg har også en kasse i lidt samme koncept. Er super glad for den. Jeg kan have næsten alt det jeg skal bruge til crops osv i den. (-papir)

Anne Bente sagde ...

ejjjj hvor lækkert, sikke en orden :)

Gitte Grønfeldt sagde ...

Øj - sikke da en fin orden :o) Det ser rigtig godt ud, så til lykke med de nye dimse-opbevarings-æsker !!