torsdag den 31. juli 2008

Udfordringer....

Jeg har været med i et par udfordringer på The Scrap Cat.



Den første her var et LO, der skulle liftes. Mit LO er godt nok kommet ret langt fra originalen. Jeg havde lige et billede inden i hovedet af hvordan det skulle se ud, men det levede sit eget liv, og resultatet blev sådan her. Der er udelukkende brugt ensfarvet karton i 3 forskellige farver. Så er der doodlet med en sølvtusch rundt om kanterne. Jeg har brugt en stjernepunch til at lave borten + stjernerne.







2. udfordring lød på at bruge et stempelmotiv, som man ellers normalt ville ha brugt til et kort. Jeg har brugt et Penny Black motiv, som jeg har fået. Papiret er fra restekassen. Der er brugt en guldfarvet 3Dliner rundt om både billeder og stempelmotiv. Derudover er der brugt nogle gavestickers, som har lagt i gemmerne længe + et par flag fra en bordbombe nytårsaften.





Dette LO skulle egentlig ha været med i Scrapsisters juliudfordring, men jeg nåede ikke at få uploadet til tiden. Udfordringen gik ud på at lave et LO hvor ens barn havde sat sit aftryk. Patrick har været ved at lave sit eget mønsterpapir med stempler inde fra Li' om hjørnet. Der er brugt 3 farver af akrylmaling.



2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det her er jo inspiration, der vil noget!! Hamrende flotte - og meget, meget anderledes.... ;o)

Kamma D sagde ...

Mange ny flotte lo og som altid inspirende.