lørdag den 24. december 2011

24. december

Så nåede vi endelig til den 24. Trods en dum måned med sygdom over hele linien, så bliver det jo jul alligevel, om man er klar eller ej ;)

Her er et billede af vores juletræ. Det blev pyntet den 22. for jeg vil gerne ha glæde af det lidt længere. Hos mig skal al julepynten være væk den 31. ellers synes jeg ikke det er rigtigt nytår. Til gengæld pynter vi så træet med nytårsting. Det er noget ungerne elsker :)I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

8 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Smukt juletræ, og sjov ting med at nytårspynte træet ! Men hvorfor ikke, man skal jo have noget ud af det, når nu man har slæbt det ind.

Rigtig glædelig jul til dig og dine. Tak for mange trofaste besøg og kommentarer gennem hele julebloggingen. Dejligt vi klarede det igen i år.

Karina Beck sagde ...

Rigtig god jul til dig og din familie også.

Margit sagde ...

Sikken et flot træ... og smukke detalje billeder. Sød idé at lade ungerne nytårspynte træet.
Glædelig jul til dig og dine. Hyggeligt at juleblogge med dig.

nedergaard sagde ...

Et smukt juletræ
Også en rigtig glædelig jul til dig og din familie

morkaren sagde ...

Et meget flot juletræ, og tak fordi du så trofast har kommenteret min blog, det sætter jeg stor pris på og forsat god jul til dig og din famillie juleknus morkaren.

Anne Thormose sagde ...

Sikke et flot juletræ. Jeg har også alle juletingene nede inden nytår, men juletræet er altså også røget ud - har aldrig tænkt på at nytårspynte det.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul.

Rafns hjørne sagde ...

Glædelig jul til dig og dine - bedre sent end aldrig.

rhh sagde ...

Et rigtig flot træ.
Her pyntede vi også juletræ den 22. selvom vores tradition siger den 23. men der var vi inviteret til før-jul hos min svigerinde for hun skulle ikke have børnene juleaften.
rigtig glædelig jul til dig og dine