onsdag den 21. december 2011

21. december

En enkelt side mere til Hjerl Hede albummet inden tingene bliver pakket væk for julen.
Det er mine to ældste døtre. Det er Jennie til højre, der har pyntet bogen i går. Hun er 15 år. Hende til venstre hedder Sannie, hun er 13 år. Hun scrapper også en gang imellem, men ikke så tit længere :)

Som stuescrapper er julen altid en udfordring for mig, for jeg har indtaget 1/3 af stuen til scrap. Både min store reol, men også vores spisebord er fyldt med scrapting. Allerede da jeg pyntede til jul, måtte jeg indskrænke en del af tingene, da jeg gerne vil ha julepynt i mine glasskabe og på hylderne her i december. Og nu er tiden altså kommet til at få ryddet bordet. Det er altså svært at finde plads til alle de ting andre steder. Normalt, når vi holder fødselsdage, så rydder jeg op så godt jeg kan, og resten står inde i min seng, mens der er gæster. Men det går jo altså ikke, når det er flere dage, man gerne vil ha plads i stuen ;)

Men jeg har brugt det meste af formiddagen på at rydde op og sortere i mine ting, og i den forbindelse har jeg taget lidt billeder, som jeg vil vise de næste dage...

Først min opbevaring af blomster:

Jeg har 4 af disse med blomster i. Det er en Black & Decker ting til opbevaring af skruer mm.
I kan se den i lukket tilstand her.


Så har jeg mine 2 kurve, som er delt op med flere små kurve.

Disse to opbevaringsløsninger er til mine flade blomster. Jeg har også en plastikbøtte hvor alle mine små roser er, og en større kurv til mine store roser, og til sidst også en kurv til mine store flade blomster, som der ikke er plads til andre steder.

9 kommentarer:

Mio sagde ...

Dejlig side i albummet : ) uha kender det godt med at skulle finde plads til tingene, jeg scrapper også i stuen, mine ting har jeg i et lille bitte rum, der er ikke plads i stuen. Er lige blevet færdig med alle gaverne ( næsten) så nu ser stuen fin ud igen..
Dejlig opbevaring af dine blomster : )
Rigtig god dag.

Annette / aka sagde ...

Dejlig side til dit album, og tænk at have sådan 2 døtre. Det må altså være dejligt hvis de slægter moderen på med scrap.
Jeg kender godt det med at brede sig med scrap. Jeg har egentlig et hjørne på kontoret til at scrappe i, men jeg kan ikke altid være der for rod, og så rykker jeg ind i stuen til bordet - med plader i. Og så går det galt med rodet igen.....At scrappe er en evig oprydning....

Ha en dejlig dag.

Rafns hjørne sagde ...

Skøn side til dit album - et rigtig godt billede af dine 2 store piger, og hvor er det hyggeligt, at de også gerne vil scrappe.
Jeg kan godt se, det er et problem at holde ryddet op, når du scrapper i stuen - hvad med at få fat i en rullevogn, så kan du flytte tingene rundt i huset efter behov - det var bare lige en tanke...
Fortsat god dag.

calmlund sagde ...

Rigtig sød side.
Træls med den oprydning - jeg sidder også i stuen, men bor alene og skal ikke holde jul her - så derfor bliver mine ting her.

Gitte sagde ...

Fin side i dit album. Jeg har også alle mine ting i stuen.Så jeg rydder op hver gang vi skal have gæster.

morkaren sagde ...

Dejlig side til dit album. er hun kun 15 din dygtige datter, hvor må det være skønt at have to så søde og dygtige piger, her er der heller ikke plads til gæster, og da min svigerdatter, Lause og Ellemor gerne ville blive og spise flæskesteg hos os i går, måtte vi spise i hold i køkkenet, det var nemmer end begynde at rydde op i scrap og julegaveindpakning inde ved spisebordet. knus morkaren.

Karina Beck sagde ...

Flot album side.
Jeg scrapper også i stuen og måtte proppe en stor del i en flyttekasse og ned i kælderen i weekenden, Da vi skulle holde førjul.; )

Hanneby sagde ...

Dejligt med styr på sine ting .. :) .- og flot side i minialbummet :D

Knus fra Hanneby

Linda sagde ...

Lækker side til dit album og fin orden i dine blomster