torsdag den 9. december 2010

9. december

I dag skal jeg ha ryddet en masse op og gjort rent. Vi fik jo ikke holdt fødselsdag for Jennie sidste weekend, så det skal vi gøre på lørdag.

Endnu et kig på noget af mit julepynt...

Disse mus har stået i mit barndomshjem lige så længe som jeg kan huske, og da min mor ville smide dem ud, måtte de bestemt flytte hjem til mig i stedet :)


De søde sovende nisser har jeg købt for et par år siden hos Dalsgaard Antik. De har altid så meget flot julepynt. Vi er der næsten hvert år op til jul :)Musen her har jeg haft i mange år. Den er beregnet til fyrfadslys, men jeg tør ikke bruge sådan nogen lukkede nogen længere, efter jeg for nogle år siden oplevede et lys der overtændte. Har læst at det nemt kan ske fordi de får det for varmt i de lukkede keramikfigurer.

Min julemand er købt i Bilka og det er 3. jul han har boet her. Han kan spille musik og sige Merry christmas, og mine unger (de små af dem) går helt i selvsving, når jeg tænder ham :D


De her har også nogle år på bagen efterhånden. De er købt af flere omgange, og julemanden har jeg arvet efter et familiemedlem.Huset er arvet og de små nisser har jeg selv købt engang.


Årets nye julepynt :) De er købt i Kvickly. Kunne bare ikke stå for dem ;)

Håber I alle får en rigtig god dag :) Glæder mig til at komme rundt på jeres blogge og se, hvad der sker hos jer.

6 kommentarer:

Thanni sagde ...

Det er så hyg'ligt at komme rundt og se alt det forskellige julepynt folk har :)
Vi har også nogen af de figurer der er beregnet til fyrfadslys (bl.a. husene i vores nisselandskab), men der er heller ikke lys i vores - syns det er lidt halvfarligt. Men derfor kan de jo sagtens stå og pynte :)

Annette sagde ...

Sikken rigtig mange skønne juleting.

Glædelig 9. december.

FruMaansen sagde ...

Det er så hyggeligt at surfe rundt i blogland og se folks julepynt!

I de sidste 2 jule har vi ikke kunnet bruge levende lys fordi Vitus brugte ilt. Derfor har jeg lært at sætte pris på de batteridrevnefyrfadslys! De er gode i alle de keramik figurer der ikke duer til levende lys.

Bertram sagde ...

Så mange fine ting. Skægt at se hvad i andre har af ting, smag og behag er SÅ forskelligt.
kan godt forstå du reddde musene LOL

Anne Bente sagde ...

åh..... så mange skønne juleting,

aka sagde ...

Aih, hvor hyggeligt at se dit julepynt. Du har mange skønne ting, og så en del med en historie til. Det er jo tit det, der betyder noget.
Tak for kigget.