fredag den 3. december 2010

En dejlig nyhed :)

Denne candy kan vindes hos Ragna og Marianne


Sikke en dejlig nyhed man kan læse rundt omkring på bloggene :) The Scrap Cat forum åbner igen. Dette kan læses på Ragna og Mariannes blogge:


Kære læser

Første september 2009 lukkede Ragna og jeg TSC forum, fordi vi begge havde brug for at blive inspireret i stedet for at inspirere. Allerede dengang var vi klar over, at vi især i ledige stunder ville komme til at savne vores skønne forum og dejlige medlemmer. Nu har vi i lidt over et år søgt inspiration på diverse udenlandske forums - og vi har fået mod på at starte op igen.

Vi har i nogle måneder snakket om at lukke forum op i juleferien - men efter Scrapsisters' meddelelse om, at deres forum fremover ikke vil være det samme, er vi blevet enige om igen at starte TSC op på fuld tid.

Vi ved om nogen hvor meget det kræver at vedligeholde et forum og har fuld forståelse for Heidis beslutning. Skulle SS på et tidspunkt vende tilbage til udgangspunktet, er vi overbevist om, at der er plads til begge forums i DK.

Da jeg i sin tid startede TSC, var det kun for sjov. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at forummet ville blive så stort, som det blev. Udgangspunktet har således aldrig været at drive et proffessionelt forum i konstant udvikling.
På TSC er der altid varm kaffe på kanden og plads til en hyggelig snak. Vi drev et forum, fordi det var sjovt - og vi savner det, fordi det virkelig var sjovt!
Når vi genåbner er det for at have det sjovt sammen med de skønne danske scrappere. Vi vil begge komme til at benytte TSC rigtig meget - og vi glæder os til at udfordre jer igen - men vi vil samtidig være bevidste om, at vi også skal have plads til vores mænd og familie.
I får udfordringer og inspiration, når vi synes, det er sjovt - men I må ikke forvente et forum, der er med på de nyeste trends - eller en kalender, der er fyldt langt ud i fremtiden.
Hvad så piger - har I lyst til at lege med os igen?
Hvis svaret er JA - så åbner vi igen
mandag d. 13. december kl. 19.00
Mere info på bloggen senere.
Deltag i lodtrækningen af denne blogcandy ved at viderebringe informationerne på din blog.
Lodtrækningen finder sted mandag d, 13. december.
På snarligt gensyn Ragna og Marianne


2 kommentarer:

Ragna sagde ...

Hej Pia
Dejligt, at du har lyst til at kigge forbi igen. Du var også en af dem, jeg havde regnet med at se.
Ragna

Thanni sagde ...

Det er nemlig super dejligt at TSC åbner igen :)